Pagina's

zondag 19 maart 2017

kom je Straks


Hallo allemaal.
In dit bericht wil ik jullie laten zien wat ik met de bottle label 2470.990.001 gemaakt heb. Deze label heb ik gebruikt om er een deurhanger van te maken. Op de school waar ik werk, hangen we op momenten dat het lastig is als er iemand binnen komt lopen altijd een briefje op de deur waarop staat dat je even niet binnen kunt komen. Dit is een saai briefje. Het leek me veel leuker om daar iets mooiers voor te maken om aan de deurklink te kunnen hangen. En zo geschiedde...



Ik heb eerst de binnenmaat van de label omgetrokken op aquarelpapier 300 grams en deze vervolgens uitgesneden. Met de mask met stenen van Dutch Doobadoo en de Dutch Doobadoo structuurpasta heb ik de stenen op de label gemaakt.



Daarna heb ik de label met brusho, een pigmentpoeder, een kleurtje gegeven. Brusho is op waterbasis. Daarom kun je gemakkelijk weer wat stenen schoon poetsen. Hier overheen heb ik accenten met acrylverf gegeven.



De buitenmaat van het label heb ik overgenomen op grijsboard en rood geschilderd. Door het grijsboard wordt de label stevig. Het geheel is afgelakt met Liquitex pouring medium. Het Dutch Softboard bricks en het web van Paper Art maken de label af.



Ik heb gebruikt Mask Art A5 Bricks 470.715.002 en Softboard Art Bricks 478.007.006.

Groetjes Hanny

3 opmerkingen:

  1. Een heel gaaf idee, je krijgt vast de vraag of je voor de andere klassen ook z'n mooie deurhanger wilt maken TOPPIE!!!!!
    Groetjes Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Onwijs leuke deurhanger...hou alleen niet van spinnen...BAH!
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldig leuke deurhanger, zullen ze op school wel erg leuk vinden. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen